Pozvánka na webinář:
Kontrola barev granulovaných potravin – luštěnin, ořechu a dalších potravin
V angličtině: 🗓 úterý 10. června 2025 | 🕒 14:00-15:00 (CET) | 📍 Online – zdarma
V němčině: 🗓 úterý 22. července 2025 | 🕒 14:00-15:00 (CET) | 📍 Online – zdarma
Barva, stupeň opečení a vzhled jsou rozhodující pro kvalitu výrobku a první dojem zákazníka. Zejména u zrnitých výrobků, jako jsou luštěniny, ořechy, cereální výrobky a snacky, je jednotná barva důležitým znakem kvality – a skutečnou výzvou při výrobě.
Ukážeme vám, jak vám může pomoci instrumentální měření barvy:
-
Spolehlivě dosáhnout barevných standardů
-
Včasně odhalit odchylky v kvalitě
-
Snížit počet vyřazených výrobků a reklamací
-
Přesvědčit spotřebitele jednotným vzhledem výrobku
Obsah webináře:
✔ Proč je barva kritickým znakem kvality
✔ Spolehlivě určete optimální stupeň pražení
✔ Zkontrolujte barevné rozdíly mezi jednotlivými šaržemi
✔ Bezkontaktní měření barvy: rychlé, hygienické, přesné
✔ Praktické příklady z ořechového průmyslu a výroby snacků.
Pro koho?
Pro manažery kvality, vedoucí výroby a specialisty v potravinářském průmyslu, kterým záleží na tom, aby jejich výrobní procesy byly přesné a efektivní.
👉 Zaregistrujte se nyní a ušetřete čas, náklady a námahu s měřením barev!
[Klikněte zde pro registraci] na webinář.
[Klikněte zde pro registraci] na německý webinář.
Těšíme se na vás!
Vaši odborníci na kolorimetrii ze společnosti HunterLab